Ivan Menten

Au Comptoir

Ivan Menten

In restaurant Au Comptoir staat Ivan Menten in de openkeuken. Chef Ivan draagt lokale ingrediënten hoog in het vaandel. Zijn keuken is volks gastronomisch , in permanente evolutie en altijd toegankelijk voor het brede publiek.  Ivan beheerst perfect zijn keukentechnieken en gaartijden. Met zowel vis als vlees serveert hij heerlijke gerechten vol diepgang. 

Gerechten van deze chef

Gebakken vlaswijting, moghrabieh, artisjok, cantharellen en luchtige jus van Noordzeebouillabaise

Gebakken vlaswijting, moghrabieh, artisjok, cantharellen en luchtige jus van Noordzeebouillabaise

Carpaccio van coquilles met varkenspoot en truffel-balsamicovinaigrette

Carpaccio van coquilles met varkenspoot en truffel-balsamicovinaigrette

Gebakken coquilles met tomaatvariëteiten, coppa di parma en romescocrème

Gebakken coquilles met tomaatvariëteiten, coppa di parma en romescocrème

Ceviche van vlaswijting met Belgische saffraan, crème van eigeel, radijs, augurk en nieuwe aardappel

Ceviche van vlaswijting met Belgische saffraan, crème van eigeel, radijs, augurk en nieuwe aardappel