Bart Van Hoecke

Taste

Bart Van Hoecke

Bart is een chef met ervaring. Al 22 jaar geeft hij het beste van zichzelf achter de potten en pannen. Begin 2017 opende Bart zijn eerste eigen zaak: Taste. Een gezellige brasseriekeuken waar vis één van de favoriete producten is van Bart. Met vis uit onze Noordzee bereidt hij frisse gerechten die iedereen doet watertanden. 

Gerechten van deze chef

Pladijs met pompoen, wortel, gekonfijte aardappel en jus van strandkrab

Pladijs met pompoen, wortel, gekonfijte aardappel en jus van strandkrab

Pladijs met venkel, kokkels, scheermessen en courgette

Pladijs met venkel, kokkels, scheermessen en courgette

Salade van quinoa met granaatappel, slaharten en rode poon

Salade van quinoa met granaatappel, slaharten en rode poon

Crémeux van doperwten met tartaar van rode poon en radijs

Crémeux van doperwten met tartaar van rode poon en radijs