Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Bart Tastenhoye

Michelin

Gault & Millau

14

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

In de keuken van visrestaurant Kelderman deed Bart heel wat ervaring op. Hij nam er afscheid in schoonheid met een Michelin ster. Sindsdien staat hij achter de potten van zijn eigen restaurant Taste in Leuven. Chef Bart bereidt er de lekkerste gerechten. Op zijn kaart staan originele, frisse bereidingen. Leuven gastronomisch op de kaart zetten is één van zijn doelen. Jong en ambitieus dat is Bart ten voeten uit.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Leef en laat leven!
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Bart Tastenhoye' met witte keukenvest.
Bart Tastenhoye

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Rode poon

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Quality time met mijn vrouw en kinderen. Wat klussen in/voor het restaurant of cruisen met mijn Harley Davidson.

Levensmotto?
+

Behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden. Rock & Roll Motherf*ckers!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Weinig geduld (behalve in de keuken) en omgaan met computers en e-mails.