Nieuws

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2018?

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2018?
Voor de 29ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman** en mede-oprichter van NorthSeaChefs.
Sam Van Houcke - Winnaar 2017

Elke beroepskok, die in België zijn beroep uitoefent in een restaurant of traiteurzaak, kan inschrijven. Deelname van bedrijfsrestaurants is uitgesloten. Elke deelnemer verbindt zich er toe slechts één recept in te sturen en dit gerecht op de menukaart te plaatsen. We zoeken immers het lekkerste gerecht met rode poon op de kaart van onze restaurants.

Durf jij de uitdaging aan? 

Naast de befaamde titel van 'Viskok van het jaar' zijn er nog enkele mooie prijzen te winnen. Eén daarvan is een toegangsticket tot het onderzoeksteam van NorthSeaChefs. Je wordt opgenomen in het vijftienkoppige onderzoeksteam die 2-maandelijks een blue box zullen ontvangen met daarin verschillende soorten Noordzeevis.

Schrijf je in voor 17/10/2017

Alles wat je moet doen om je in te schrijven en het reglement van de wedstrijd vind je via onderstaande bijlage.