Nieuws

Kom culinair genieten in het NorthSeaChefs Restaurant

Kom culinair genieten in het NorthSeaChefs Restaurant
Kom tijdens de Horeca Expo langs in het NorthSeaChefs Restaurant. Een pop-uprestaurant waar je onze gerechten kan proeven in een sfeervolle omgeving.


Reserveer op info@northseachefs.be. Jouw reservatie is enkel geldig wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt.

LUNCH (11u - 15u)  - € 50 per persoon/par personne

(Fish sharing concept)
(oncept de partage de poissons)

VOORGERECHT / ENTREE

garnalen – vissla – goujonetten – zuurdesembrood – kappertjes
crevettes – salade de poissons – goujonnettes – pain au levain – câpres

HOOFDGERECHT / PLAT PRINCIPAL

pladijs – zwemkrabbensoep – brandade (incl. 1/2 fles water + 1/2 fles wijn per persoon) 
Plie – soupe de crabe – brandade (comprend 1/2 bouteille d’eau + 1/2 bouteille de vin par personne)


DINNER (19u - 22u)  € 100 per persoon/par personne

AMUSE / amuse-bouche

Rillettes van hondshaai met zuurdesembrood
Rillettes de roussettes, accompagnées d’un pain au levain 

VOORGERECHT / ENTREE

Gemarineerde stekkertjes, mimosa van ei en gepofte kappertjes
Grondins marinés, des œufs mimosa et câpres pochées 

-

Zwemkrabbensoep Panna Montana met courgettes
Soupe de crabe « Panna Montana » accompagnée de courgettes  

HOOFDGERECHT / PLAT PRINCIPAL

Catch of the day met gebrande prei, karnemelk en brokkel Oud Roeselare
Pêche du jour accompagnée de poireau braisé, de lait fermenté et de fromage « Oud Roeselare » 

DESSERT

Zoete Pladijs (Incl. 1/2 fles water + 1/2 fles wijn pp) 
Plie sucrée (1/2 bouteille d’eau + 1/2 bouteille de vin par personne)

Reserveer op info@northseachefs.be. Jouw reservatie is enkel geldig wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt.