Nieuws

NorthSeaChefs gaat in zee met Icelandic Gadus

NorthSeaChefs gaat in zee met Icelandic Gadus

NorthSeaChefs gaat de samenwerking aan met een van de grootste visverwerkers van ons land. Dat is een grote stap dichter bij de consument. Bekijk de reportage.

Rode poon is vis van het jaar 2017

Rode poon is vis van het jaar 2017

Op 1 februari werd in restaurant Castor van NorthSeaChef Maarten Bouckaert de 29ste 'Vis van het jaar' voorgesteld. Dit jaar plaatsen we samen met VLAM en de visserijsector de RODE POON in de spotlight. Met deze actie brengen we een ondergewaardeerde vis in de aandacht en illustreren we dat vis van bij ons eindeloze variatie toelaat. Kortom, met verse vis, aangevoerd door onze Belgische vissers, zit u altijd goed.

10/10 HK Academy 3 - FISH FOOD FESTIVAL

10/10 HK Academy 3 - FISH FOOD FESTIVAL

Op 10/10 vindt de 3de editie van de HK Academy plaats. Het event staat deze keer helemaal in het teken van vis. Een kolfje naar de hand van NSC!

NorthSeaChefs valt in de prijzen op Culinary Innovators

NorthSeaChefs valt in de prijzen op Culinary Innovators

Op 6 mei maakte Gault&Millau de Culinary Innovators of the Year bekend. NorthSeaChefs sleepte een mooie award in de wacht. Welke?

Passion HI lovend over NorthSeaChefs BenefEat

Passion HI lovend over NorthSeaChefs BenefEat

NorthSeaChefs Benefeat mag dan wel al een tijdje achter ons liggen. Dit lovende artikel willen we u niet onthouden.

Bekijk de foto's van NSC Benefeat

Bekijk de foto's van NSC Benefeat

Wilt u nog even nagenieten van NorthSeaChefs Benefeat? Herbeleef deze fantastische avond.

NorthSeaChefs stelt voor: Catch of the day

NorthSeaChefs stelt voor: Catch of the day

NorthSeaChefs stelt vandaag zijn eigen gamma voor: het 'Catch of the day'-gamma.

Welkom aan boord Bon-Bon, Bartholomeus en Fleur de Lin

Welkom aan boord Bon-Bon, Bartholomeus en Fleur de Lin

NorthSeaChefs heeft drie nieuwe vissen aan de haak geslagen. Om welke kanjers het precies gaat, lees je hier.

NorthSeaChefs gaat in zee met Flanders Fish Corporation

NorthSeaChefs gaat in zee met Flanders Fish Corporation

Op maandag 24 november 2014, tijdens Horeca Expo in Gent, pakte NorthSeaChefs uit met de gloednieuwe coöperatieve vennootschap Flanders Fish Corporation.

Kom culinair genieten in het NorthSeaChefs Restaurant

Kom culinair genieten in het NorthSeaChefs Restaurant

Kom tijdens de Horeca Expo langs in het NorthSeaChefs Restaurant. Een pop-uprestaurant waar je onze gerechten kan proeven in een sfeervolle omgeving.

NorthSeachefs schitteren in Gault&Millau

NorthSeachefs schitteren in Gault&Millau

Op maandag 11 november 2014 werden de punten van een bewogen editie van Gault&Millau bekend gemaakt. Deze gids geldt als referentie in de Belgische gastronomische wereld. Enkele NorthSeaChefs stonden in de kijker. Filip Claeys van De Jonkman Brugge werd Chef van het jaar en Michael Vrijmoed pakte de titel van Beste jonge topchef van Vlaanderen.

 Northseachefs in Michelin-gids

Northseachefs in Michelin-gids

Veel bonzende harten afgelopen maandag 18 november. De bekende Michelin-gids gaf zijn sterren prijs en dat gebeurde in aanwezigheid van de crème de la crème op culinair niveau. Al onze NorthSeaChefs behielden hun quotering en Michaël Vrijmoed kaapte zelfs zijn 1ste ster weg.

En Viskok van 2014 is ...

En Viskok van 2014 is ...

Ivan Menten is viskok van het jaar 2014. Dat werd maandag 18 november uitgemaakt op Horeca Expo, het Walhalla voor iedereen met een hart voor horeca. De VLAM organiseerde deze wedstrijd waar 5 chefs streden om het beste gerecht met pladijs.