Visgerecht van de week

Tongschar, kaviaar, aardappel, wodka

Tongschar, kaviaar, aardappel, wodka - Bart Desmidt

Lees meer

Chefs van de maand

Bart Van Hoecke

Lees meer

Bart Desmidt

Lees meer

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2018?

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2018?

Voor de 29ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman** en mede-oprichter van NorthSeaChefs.

Lees meer

NorthSeaChefs gaat in zee met Icelandic Gadus

NorthSeaChefs gaat in zee met Icelandic Gadus

NorthSeaChefs gaat de samenwerking aan met een van de grootste visverwerkers van ons land. Dat is een grote stap dichter bij de consument. Bekijk de reportage.

Lees meer